Eating News , Εστιατόρια

Casamigos: H premium τεκίλα με υπογραφή George Clooney τώρα και στην Κύπρο!

Φτιαγμένη από 100% μπλε αγαύη Weber, είναι η premium προσθήκη που δεν πρέπει να λείπει από καμία κάβα.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Απριλίου 2024

H PPD συστήνει στην κυπριακή αγορά την Casamigos, μια τεκίλα που γεννήθηκε από μια φιλία και φτιάχτηκε για να απολαμβάνεται μεταξύ φίλων. Άλλωστε, η Casamigos είναι το δημιούργημα τριών «amigos»: του George Clooney, του Rande Gerber και του Michael Meldman. Το όνομά της –που σημαίνει «Το Σπίτι των Φίλων» στα ισπανικά– προέκυψε από τα διπλανά σπίτια των Clooney και Gerber στο Μεξικό και το αποτέλεσμα της έμπνευσής τους ήταν μια ultra-premium τεκίλα που παρασκευάζεται σε μικρές παρτίδες από 100% μπλε αγαύη Weber.

casamigos_cover 2.jpg

Σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν μια τεκίλα με την καλύτερη και απαλότερη γεύση, που δεν χρειάζεται να καλύπτεται με αλάτι, λεμόνι ή λάιμ για να καταναλωθεί. Κι αφού συνεργάστηκαν για χρόνια με master distillers στο Jalisco του Μεξικού και πραγματοποίησαν πολλές τυφλές γευστικές δοκιμές, το κατάφεραν!

Αρχικά, οι τρεις φίλοι δημιούργησαν την Casamigos αποκλειστικά για τους ίδιους, την οικογένεια και τους φίλους τους. Γρήγορα, όμως, η Casamigos απέκτησε πολλούς «φίλους» ανά τον κόσμο, λόγω της εξαιρετικής ποιότητάς της. Προτού εμφιαλωθεί, κάθε παρτίδα δοκιμάζεται και εγκρίνεται από τον master distiller, καθώς και από τους Clooney και Gerber.

casamigos_picture.jpg

Η Casamigos κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικές εκδοχές: Blanco, Reposado και Anejo. Κύριο πλεονέκτημά της είναι ότι μπορεί κανείς να την απολαύσει εξίσου είτε σκέτη είτε με πάγο είτε σε καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και long drinks, όπως η Paloma, το Spritz ή το Old Fashioned. Κι όταν χρησιμοποιείται για Margarita, τότε το δημοφιλές κοκτέιλ απογειώνεται, αφού στην καρδιά του πρωταγωνιστεί πλέον ένα εκλεκτό spirit.

H Casamigos ανήκει στην Diageo, την κορυφαία εταιρεία Premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο. Στην Κύπρο διανέμεται από την PPD Global. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close